Tuesday, August 16, 2005

Ma 8.8.2005 klo:1801 (n.613km)
Tämä on Jannen ja Johanna matkaraportti matkalla pohjoiseen (AnttiP:n Ameriikan matkaraportin inspiroimana ajattelin ruveta väsämään tätä nettiin http://kansas2005.blogspot.com/. )
Reissuun lähdettiin Treelta puolenpäivän jälkeen ja nyt lähestytään Oulua. Kemistä on hotellihuone varattu joten vielä yksiyö mukavuuksien parissa tiedossa. Aamulla sitten taas tienpäälle ja Nikkaluoktaa kohti. Matkan ensmäisenä päämääränä on siis Kebnekaise http://www.kebnekaise.nu/. Jonka tienoilla olisi tarkoitus viettää muutamia päiviä. Norjakin on siitä aika lähellä ja on alkanu matkan lähestyessä houkuttaa yhä enemmän. Ehkäpä siis hurautamme Narviikkiin ja siitä sitten luojaties minne. Aslak kopteriakin ja Pekanojan Tommiakin vois käydä morjestamassa tulomatkalla. Vielä perinteikäs ja mahdollisimman urpo runo Nykäselle tekstiviestinä niin pääsen taas ajamaan.
"Matkalla kohti Kebneä, Mainion meno takapenkillä letkeä. Kemissä varattuna hotelhuone, ennen sitä en rommiputelista juone. Loppuviikosta kavutaan 2117metriin, eipä sitä voi verrata aikasempiin retkiin."

0 Comments:

Post a Comment

<< Home